KEnnis maken?

Leer vertrouwen op jouw eigen wijsheid 

Mijn Werkvormen

Verandering vindt plaats in het "nu"

Coachen in het nu


Tijdens mijn coaching werk ik het liefst in het nu. Wat kan jouw lichaam je in het moment vertellen, wat heeft nu aandacht nodig. Op het moment dat jij stilstaat ontstaat er ruimte om jouw eigen behoefte te voelen en kom jij even los van jouw gedachtes. Om helder te krijgen waar het vandaan komt maken we soms een uitstapje naar het verleden en of de toekomst, maar de oplossing ligt in het nu en in het loslaten van overtuigingen en waarden die niet meer bij jou passen. Doordat jij leert om bij jezelf in te checken en te gaan luisteren naar jouw lijf kom jij dichter bij jezelf

Ik gebruik veel verschillende werkvormen.
om inzicht te geven in mijn werkvormen volgen hier drie veel gebruikte werkvormen.

Vertel me meer

Leer luisteren naar het gefluister van jouw lichaam

Emotiecoaching

Hoe vaak hoor jij wel niet dat blij zijn een positieve emotie is en bang, boos en bedroefd worden gezien als negatieve emoties terwijl deze emoties juist hele mooie helende eigenschappen hebben. Wanneer jij ruimte geeft aan alle emoties zul jij innerlijke rust ervaren. Tijdens emotie coaching ga ik niet in op het verhaal maar ga ik via de emotie die jij voelt direct naar de wortel zodat de opgeslagen emotie ruimte krijgt die het verdient en het jouw systeem kan verlaten. Opgeslagen emoties hebben negatieve invloed op het systeem, het maakt ons ziek. Wist jij dat een onverwerkte emotie zich opslaat in jouw lijf en zorgt voor lichamelijke klachten? 


Vertel me meer

Bots op je bakkes

Bokscoaching

Lange tijd heb jij dingen gedaan zonder er bij na te denken. Het is jouw normale gedrag geworden. Jij plant jouw agenda overvol, houdt 100 ballen hoog en tijd voor jezelf is iets waar jij alleen nog maar over kunt dromen en dan plots.... valt de spreekwoordelijke deksel op jouw neus.. BOTS... een burn-out, je wordt ziek, al jouw energie is op, jij voelt je depressief.
Dan is het nu de tijd om het anders te gaan doen. Boks coaching is de manier om middels ervaringen te gaan leren luisteren naar jouw eigen lijf en signalen hiervan te herkennen en jij leert ze in de praktijk toe te passen.

Uit jouw hoofd in jouw lijf
voor meer veerkracht en weerbaarheidvertel me meer

Wat mag jij verwachten van mij

Praktische tools

Tijdens de sessie werken we aan bewustwording en hoe jij met deze bewustwording stappen kan zetten richting jouw doel. Want buiten de sessie vinden de grootste gedragsveranderingen plaats. Het is daarom fijn om praktische tools te hebben zodat jij actief aan de slag kan met jouw verandering.

Veiligheid

Alles is bespreekbaar, ik moedig jou aan om open en eerlijk te zijn. Dit is nodig om tot de kern van het probleem te komen. Veiligheid is nodig om vrij te kunnen denken en echt te voelen wie jij bent en wat jij belangrijk vindt en wat jij nodig hebt.

Beweging

Jij komt letterlijk in beweging doordat we gaan wandelen, boksen of een oefening gaan doen. Figuurlijk kom jij in beweging doordat we gedachtes, overtuigingen en vastzittende emoties gaan aanpakken. Er ontstaat beweging in jouw gedachtegangen, ruimte in jouw lijf en zul jij flexibeler worden in jouw denken. 

Al gauw nadat ik wist dat Mirre mensen ging coachen zei mijn gevoel dat ik bij haar moest zijn. Bij onze eerste afspraak hebben we dingen op papier gezet zodat we overzicht kregen in waar ik stond en wat ik nodig had. De afspraken die volgden bestonden uit wandel afspraken. Dit voelde voor mij heel fijn, hierdoor kwam ik letterlijk in beweging. Mirre weet exact de juiste vragen te stellen en punten te benoemen waardoor ik zélf kon inzien en voelen waarin ik vast liep. Ook het 'beeldend maken' wat ze vaak deed werkte voor mij erg goed. Héél blij dat ze op het juiste moment op mijn pad kwam. Mocht ik weer vast lopen dan weet ik zeker dat Mirre me weer met de beide beentjes op de grond weet te zetten 

review Eline

In 2021 zijn Mirre en ik begonnen met mijn coaching traject. Mirre heeft mij tijdens het traject laten inzien hoe ik signalen kan herkennen die mij uit balans brengen. Door middel van werkvormen en vragen heeft ze mij inzichten en handvatten  gegeven die ik nog steeds toepas. Van wandelen tot stilstaan bij mijn gevoel en lijf, uitdagingen onder ogen zien en je levensloop onder de loep nemen. Zelf was ik aan zet, met de rugsteun van Mirre. Ik heb tijdens een zware periode in mijn leven ontzettend veel gehad aan haar werkwijze en manier van coaching.

review Pieter

Ik ben Mirre ontzettend dankbaar voor de fijne begeleiding. Ze heeft me geholpen om weer naar de signalen van mijn lijf te luisteren en te leren wat ik wil ipv altijd de ander op de 1ste plaats te zetten. Ik heb geleerd om momenten voor mezelf te pakken en ik geef mezelf bedenktijd wanneer iemand iets aan mij vraagt zodat ik eerst even bij mezelf na kan gaan of ik het wel of niet wil in plaats van gelijk “ja” zeggen. Ze heeft me ook goed geholpen met voeding waardoor ik van mijn buik klachten af ben. Hierdoor voel ik me 10 kg lichter.

review MArloes

Zij gingen je voor

Reviews

Meld je dan nu aan

Wil jij dit ook?