KEnnis maken?

Leer vertrouwen op jouw eigen wijsheid 

Over mij

Hi, ik ben Mirre. Ik ben open, eerlijk  met een gezonde dosis humor en lef

Mijn transformatie verhaal

Met vertrouwen volg ik mijn eigen weg

Hi, ik ben Mirre. Ik woon samen met mijn man, twee kinderen en hond heerlijk op het platteland.

Als jongste kind van een gezin met vier meiden, heb ik altijd mijn best gedaan om anderen te helpen en ervoor te zorgen dat iedereen gelukkig was. Het was voor mij vanzelfsprekend om mezelf op de laatste plek te zetten en mijn eigen behoeften en emoties te negeren. Ik had een verlangen om gezien en geliefd te worden, en voelde me verantwoordelijk voor het welzijn van anderen.

Mijn jeugd was vrij en avontuurlijk. Op jonge leeftijd kreeg ik de kans om mensen te begeleiden tijdens de workshop koeknuffelen. Mijn moeder was mijn grote inspiratiebron, altijd vol creatieve ideeën en in staat om mogelijkheden te zien. Ik heb met veel plezier jarenlang de workshop koe knuffelen gegeven, waarbij ik intens genoot van de momenten waarop mens en koe echt verbinding maakten. De puurheid van die momenten was magisch. Ik ontdekte ook hoe ik non-verbale communicatie en spiegels van de koeien kon gebruiken om de deelnemers inzichten te geven.
In 2013 veranderde mijn leven ingrijpend toen mijn moeder een motorongeluk kreeg. Dit zorgde ervoor dat ze haar leven op een andere manier wilde invullen. In die periode ging ik op de overlevingsstand en bleef ik doorgaan met koeknuffelen, gedreven door loyaliteit en karakter. Uiteindelijk kwam ik thuis te zitten met een burn-out.

Ik was uitgeput en besefte dat ik niet langer alles voor anderen kon doen. Het was tijd om voor mezelf te kiezen. Ik was de regie over mijn eigen leven kwijt en voelde me verloren. Mijn lichaam had me al eerder signalen gegeven dat het tijd was om voor mezelf te zorgen, zoals een vertraging van mijn schildklier als gevolg van stress. Destijds begreep ik de verbanden nog niet, maar nu weet ik dat mijn denken en voelen volledig uit balans waren. Mijn burn-out markeerde het begin van mijn zoektocht naar mezelf.

Door middel van opleidingen, trainingen en innerlijk kindwerk heb ik geleerd om van mezelf te houden en mijn gevoeligheid en empathisch vermogen als kracht te gebruiken. Dit heeft ervoor gezorgd dat het me nu energie oplevert in plaats van kost.

Tijdens mijn werk als begeleider voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel heb ik veel geleerd over de werking van ons brein. Ik besefte dat ik te veel in mijn hoofd leefde, altijd op zoek naar begrip en kennis. Pas tijdens een opleiding in lichaamsgericht werken vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Door weer contact te maken met mijn lichaam kon ik mezelf weer voelen en ontdekken waar ik echt gelukkig van werd.

Nu sta ik zelf aan het roer van mijn leven. Mijn gevoel en verstand zijn weer in balans. En weet je wat? Als een mooie bonus is mijn schildklier ook weer beter gaan functioneren. Geweldig, toch? Dit gevoel gun ik echt iedereen! Het is mijn missie geworden om anderen te helpen van hun gevoeligheid hun kracht te maken. Ik heb geleerd dat mijn eigen welzijn op de eerste plaats komt, zonder schuldgevoelens. En eerlijk gezegd, ik geniet er met volle teugen van!Ik ben benieuwd naar jou. Wie ben jij en waar word jij gelukkig van? Wat staat er tussen je huidige situatie en je droomleven in?

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en eventueel samen aan de slag gaan. Misschien heb je, door het lezen van mijn verhaal, ergens het gevoel gekregen dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen.

Bedankt voor je bericht!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Humor is voor mij heel belangrijk. Het geeft me veel plezier en helpt me relatieveren, Ik ben gek op woordgrappen en lach vaak zelf het hardste om mijn eigen grappen.

Humor 

Ik ben altijd benieuwd hoe dingen ontstaan en hoe het werkt. Ik stel graag vragen om er achter te komen hoe andere mensen denken eo handelen. 

Geïnteresseerd/Nieuwsgierig

Speels

Waar ik ook ben ik zoek altijd de verbinding met mens, dier en natuur.

Verbinding

De natuur geeft mij rust, inspiratie en een geluksgevoel. Ik voel me vrij wanneer ik in de natuur ben.

Natuur

Ik vind het heerlijk om lekker gek te doen en mezelf niet de serieus te nemen.

Ik vind het heerlijk om dingen iedere keer weer anders te doen en te kijken wat dat me dan weer oplevert.  Ik vind het heel leuk om nieuwe wegen te bewandelen, dingen te ontwikkelen en iets nieuws te leren.

Onderzoekend

Mirre's kernwaarden:

Follow me on social!