KEnnis maken?

Leer vertrouwen op jouw eigen wijsheid 

Eigenheid traject

Laat jezelf zien vanuit je eigen kracht, zonder de behoefte aan bevestiging of goedkeuring van de ander. 

Je bent van jezelf een enthousiast persoon en staat positief in het leven. Maar iedere dag kom je weer thuis met een gefrustreerd en leeg gevoel. Wanneer je een ruimte binnenkomt of met iemand een gesprek hebt kun je de behoefte van de ander goed aanvoelen. Dit maakt jou een mooi, empatisch en begripvol persoon, alleen loop je er ook tegenaan dat je zoveel van je eigen positieve energie weggeeft dat jij aan het einde je leeggezogen voelt terwijl die ander zich weer beter voelt. Mensen lijken ook altijd met hun problemen bij jou te komen omdat jij ze door je gevoeligheid goed begrijpt. 
Je vindt het leuk om er voor anderen te zijn en zorgt graag voor de ander maar doordat je altijd bezig bent met de behoefte van de ander vergeet je hierdoor je eigen behoefte. Want ja, die ander geeft tenminste complimentjes of waardering wanneer je iets doet voor hem/haar. Lieve, zorgzame, krachtige jij, 

Jouw realiteit is nu dat...

Je weet dat het nodig is om beter voor jezelf te zorgen, maar je verliest in het moment van contact met de ander je eigen behoefte uit het oog.

Je wil er graag zijn voor de ander maar je bent er ook klaar mee om iedere dag zo leeg thuis te komen en nergens meer energie voor te hebben.

Je weet dat het goed voor je is om even je rust te pakken en te ontspannen maar hoe dan?? Al snel duik je toch weer in je telefoon of in die toch wel leuke Netflix serie met als resultaat dat je je daarna vaak nog slechter voelt dan voorheen.


Gevoeligheid is geen zwakte, het is een gave. Het is je superkracht." 

Brené Brown

Ik begrijp precies hoe je je voelt en ik ben nog iedere dag dankbaar voor de rust die ik door de aanpassingen die ik heb gemaakt ervaar in mijn hoofd en lijf.

Ik sta nu nog steeds klaar voor anderen, maar ik houd altijd contact met mijn eigen behoefte en heb geleerd om mijn grenzen aan te geven waardoor ik niet meer leeggezogen wordt door de energie van anderen. Het mooie is dat ik heb gezien dat wanneer ik in mijn eigen kracht sta dit de ander ook uitnodigt om dit te doen. Ik voel de behoefte van de ander nog steeds aan, maar ik voel me er niet meer verantwoordelijk waardoor ik niet meer gelijk in de "zorgrol" schiet. 
Ik vind het geweldig om jou te helpen om deze stappen ook te maken zodat ook jij leert om regie te hebben over jouw vrolijke en positieve energie.


Hou zou het zijn als je: 

Leert hoe je je kan afschermen tegen negatieve energie van anderen waardoor sociale bezigheden je juist positieve energie opleveren en je weer met veel plezier naar feestjes toe gaat.

Dingen makkelijker van je af kan laten glijden waardoor je niet meer het gevoel hebt dat je altijd moet reageren of overal verantwoordelijk voor bent.

Leert om rust te ervaren in je lichaam en in je hoofd waardoor je echt kan genieten van de kleine dingen en je je weer gelukkig kan voelen. Zonder dat je innerlijke criticus zich er mee gaat bemoeien en je je schuldig voelt omdat het volgens je gedachte eerder niet nuttig was. 

Je keuzes kan maken op basis van jouw eigen behoefte en daar ook oké mee bent omdat je weet dat dit is wat je nu nodig hebt.Ben klaar voor veranderingen?

Durf je dwars door je comfortzone heen te stappen?

Wil je vrijheid, plezier en zelfvertrouwen?


Bekijk dan hieronder mijn transformerende trajecten zodat ook jij gaat leren om zelf de baas te worden over je eigen energie en je emoties.

ja, Dit wil ik

Eigenheid ontdekken:

  • 3 maanden intensieve begeleiding

  • 6 sessies ( 1 sessie is 60 minuten)

  • WhatsApp support voor vragen, inspiratie of een liefdevolle schop onder je kont (van maandag t/m vrijdag)

  • Gepersonaliseerde thuiswerkopdrachten 

 €650,-

  • 6 maanden intensieve begeleiding

  • 10 sessies ( 1 sessie is 60 minuten waarvan één verrassingssessie)

  • Gepersonaliseerde thuiswerk opdrachten waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen handelen 
     
  • WhatsApp support voor vragen, inspiratie of een liefdevolle schop onder je kont (van maandag t/m vrijdag)

Leven vanuit eigenheid en vrijheid: 

 €1250,-

Ja, Dit wil ik

Ik had grootse dromen en als ik er maar hard genoeg voor werkte dan kon ik het bereiken. Met dat in mijn achterhoofd beukte ik maar door, was ik mega streng voor mijzelf en leefde ik op de automatische piloot. Ik voelde onrust en stress. Ik was mijzelf verloren.

Mede dankzij de coaching van Mirre heb ik mijzelf weer teruggevonden. Dit is een lang proces geweest, maar ik heb weer leren voelen en leren vertrouwen op mijn intuïtie.

Daardoor maak ik nu keuzes die dicht bij mijzelf staan en heb ik echt weer het gevoel dat ik lekker in mijn vel zit en zoveel rust in mijn leven ervaar!

Echt een wereld van verschil.

Dankbaar voor alle mooie inzichten, thank you Mirre!

Eline van Gurp 

Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om hulp te vragen bij Mirre. Een paar maanden geleden ervaarde ik veel stress en onrust. Ik
Moest heel veel van mijzelf maar er kwam niks meer uit mijn vingers en had nog weinig energie.

Mirre heeft mij gezien, gehoord en laten voelen. En met de handvaten en inzichten die zij mij gaf leerde ik weer om naar mijn eigen gevoel te luisteren.

Ik ben Mirre dankbaar want door haar hulp kan ik nu zeggen dat ik weer nieuwe energie heb, voor mezelf durf te kiezen en zelfverzekerder ben geworden


Simone van Bosheide

Al gauw nadat ik wist dat Mirre mensen ging coachen zei mijn gevoel dat ik bij haar moest zijn.

Bij onze eerste afspraak hebben we dingen op papier gezet zodat we overzicht kregen in waar ik stond en wat ik nodig had. De afspraken die volgden bestonden uit wandel afspraken.

Dit voelde voor mij heel fijn, hierdoor kwam ik letterlijk in beweging. Mirre weet exact de juiste vragen te stellen en punten te benoemen waardoor ik zélf kon inzien en voelen waarin ik vast liep. Ook het 'beeldend maken' wat ze vaak deed werkte voor mij erg goed. Héél blij dat ze op het juiste moment op mijn pad kwam.

Mocht ik weer vast lopen dan weet ik zeker dat Mirre me weer met de beide beentjes op de grond weet te zetten 

Eline Pol

Ervaringen van anderen

Je hebt lang genoeg voor anderen gezorgd, nu is het tijd voor JOU!
Hoe fijn is het dat je het niet alleen hoeft te doen! Het is juist heel krachtig om om hulp te vragen. 

Laten we samen werken zodat jij uiteindelijk aan het einde van de dag nog energie overhebt!

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan. 
Ik kijk er naar uit!

Bedankt voor je bericht!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.